Om Mig & Kontakt

Jag är AnnaHej!

Det är jag som driver Anna´s Ateljé där jag skapar konst och konsthantverk i framför allt glas och keramik. Jag älskar också att inspirera andra till mer kreativitet så jag håller lite olika kurser!

För mig handlar Livet och skapandet om att släppa loss kraften vi bär och använda den för att skapa förusättningslöst, kärleksfullt och från hjärtat. Jag har en djup respekt och inspireras mycket av Ursprungsbefolkningar runt om på vår jord. Naturen är en stor inspirtaionskälla och sanna möten med andra människor. Där vi möts själ till själ!

Jag hoppas att du blir inspirerad och kanske hittar du något som du gillar! Välkommen att höra av dig!


Här kommer lite om min historia...

Jag är en av dem som hade ont i magen inför bildlektionerna. Jag tyckte inte jag kunde och att jag var värdelös och gjorde allt fel och allt blev bara fult och fel. Tyvärr hade jag inte en lärare som uppmuntrade det fria skapndet utan påpekade gärna var proportionerna var fel osv. Idag har jag återerövrat min skaparkraft efter många års dvala då jag på riktigt trodde att jag inte kunde. Ändå längtade jag så mycket efter skapandet det var ju min dröm sen jag var riktigt liten, att få uttrycka mig konstnärligt. Min längtan efter att skapa förde mig till journalist utbildningen det skrivna ordet kändes tryggast som form för skapandet. Jag skrev gärna reportage om konstnärer som arbetade just med lera eller glas. Det var i samband med en lång sjudomstid och djup depression som jag plötsligt såg och kände min längtan efter att också få skapa. Att prestationslöst få utrycka mig genom det kreativa språket. Så härligt att låta den sidan få växa inom mig och få ta plats. Men också en lång process och mycket ångest att möta mig själv för den jag är och det jag gör och acceptera sig själv.

Jag utbildade mig till yoga och meditationslärare och det blev min främsta väg för att öppna upp för mitt kreativa språk att utformas. Att skapa ett flöde i kroppen av livsenergi och låta kreativiteten ta sig ett uttryck genom mig. Att sakta skala av lager för lager av tvivel och tänkta hinder för att stå stadigt och låta mitt eget ljus lysa var så viktigt för att hitta min kreativitet och bli vän med hur mitt uttryck ser ut. Utbildade mig sedan vidare till Livscoach och Symbolpedagog och de inre bilderna och symbolerna fick ta störst plats i mitt skapande och jag vågade släppa taget om att det inte måste se verkligt ut. Jag blommade ut och började våga tro på mitt eget formspråk och lita till min fantasi, intution och kreativitet.  Jag kom i mitt rätta element!

Sedan har jag tagit ett flertal olika kurser i kreativt skapande med olika material genom åren. Jag har också utbildat mig till Vedic Art lärare. Men min främsta utbildningn har varit learning by doing.
Följ mig gärna på Instagram under namnet Annasatelje eller gilla min sida på Facebook som heter Annas Atelje Finabo!
Kontakta mig !

Hör av dig här på mailet om du undrar eller vill lägga en beställning!

 
 
 
 

Kontaktuppgifter

Anna Ruttledge 

Bastukärrsvägen10  51173 Fritsla

0732-542909   

annaruttledgeart@gmail.com

Innehar F-skatt sedel

ANNA`S ATELJÈ

© Copyright. All Rights Reserved.

Anna´s Ateljé

Det är min önskan att min konst skall sprida inspiration och livslust!

Välkommen och kontakta mig om du vill köpa en gåva till någon kär eller till dig själv.