Köp Villkor

Köpvillkor

Annas Ateljés köpvillkor går under distansavtalslagen och E-handel, se Konsumentverkets hemsida om du vill läsa mer.


Beställning

Beställning görs i Annas ateljés webb butik. Därefter erhålls en orderbeskräftelse som innebär att avtal om köp har ingåtts. Om du inte få en ordebekräftelse kontakta mig på info@annasatelje.se. För att kunna handla hos Annas Ateljé måste Du ha fyllt 18 år.


Priser och betalning

Varje vara anges med pris i (SEK) inklusive moms. I kassan visas sedan det totala beloppet när frakt är tilllagt. Väljer du Swish eller Bankgiro sker betalningen manuellt av dig på önskat sätt.


Leverans

Lagerhållna produkter erhålls vanligen inom en vecka. Önskas extra snabb leverans så försöker jag lösa det i mån av möjlighet. Tänk på att det ibland kan vara långa leverantider i samband med högtider. Om varan ska vara en present så kan det sändas direkt till mottagaren. Specifika önskemål lämnas i kommentarsfältet vid beställning.


Frakt

Varor som väger upp till 1kg skickas som Skicka lätt 63 kr Tex Glasblomma

Varor som väger upp till 2kg skickas som Skicka Lätt 95 kr

Varor upp till 5 kg skickas som paket 149 kr


Betalningsalternativ

Du kan välja att betala via Paypal, Swish eller Bankgiro. Mitt Swish nummer är 123 663 6757. Bankgiro är 520-3542. Märk betalningen med ordernummer som du fick på orderbekräftelsen. Väljer du Swish eller Bankgiro sker betalningen manuellt av dig på önskat sätt. När vi har mottagit din betalning kan vi skicka varan. Kvitto kommer skickas med varan.


Garantier och Service

Alla varor är handgjorda och unika. Det är ibland svårt att återge färgerna naturtroget på skärmen så därför kan de förekomma viss skillnad på bild och verklig produkt, det beror på vilken upplösning som du har på din dator osv. Jag försöker givetsvis att bilderna skall återge den verkliga produktens färger så naturtroget som möjligt. Om något inte är till belåtenhet, skadat eller något annat hör av dig till info@annas-atelje.se så försöker jag lösa det i mån det är möjligt. Jag är angelägen om nöjda kunder!


Ångerrätt

Din Ångerrätt gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till mig Annas Ateljé måste det tydligt framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot produkten. Ångerrätten gäller dock inte om du har gjort en special beställning av mig. Du är skyldig att se till att produkten är lika gott skicka som när du fick det. Du får inte använda produkten. Om produkten skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Annas Ateljé följer konsumentverkets riktlinjer när det gäller distanshandel.


Returer

Returer sker på egen beskostnad utom om varan är defekt eller om jag har packat fel. Returer skall skickas som brev eller paket ej mot postförskott. Vid byten betalar jag den nya frakten från mig till dig. När du utnyttjat din ångerrätt skall du sända eller lämna tillbaka produkten till Annas Ateljé. Återbetalningsskyldighet innebär att jag ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalt för produkten snarast eller senast 30 dagar från den dag jag tog emot varan. Den del av kostnaden som var fraktkostnad återbetalas ej. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Se till att varan är väl pakad och skyddad när den skickas.


Reklamation

Om paketet har fått en transportskada ska detta anmälas direkt hos ditt ombud innan du kvitterar ut paketet. Skulle en produkt vara defekt eller skadad tas den givetvis tillbaka. Kontakta mig på info@annas-atelje.se


Force Majeure

I händelse av krig, naturkatastrof , stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndigheterns beslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingågna avtal samt utfästelser från vår sida, som för att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.


Företagsinformation

Annas Ateljé

Bastukärrsvägen 10

51173 Fritsla

telefonnummer: 0732542909

Organisationsnummer: SE71091359670

Innehar F-skattesedel


Sekretesspolicy/Personuppgiftshantering

När Du lägger din beställning hos Annas Ateljé uppger du dina personuppgifter,( Fullständigt namn, adress och kontaktuppgifter). I samband med din registering och beställning godkänner du att dina uppgifter lagras och används i min verksamhet för att kunna fullfölja köpavtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR (Dataskyddsförordningen), rätt att få den information som jag har registrerat om dig. Den enda anledningen som dina personuppgifter sparas är i bokföringssyte och så att jag kan skicka din order till dig.